Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Utbildningsbevakning | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Utbildningsbevakning

Utbildningsbevakning

För Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) syftar Utbildningsbevakning till att värna om den svenska ekonomutbildningen och bidra till att förbättra kvaliteten på densamma. På nationellt plan arbetar riksorganisationen med de frågor som medlemsföreningarna och -kårerna anser vara relevanta för den svenska ekonomutbildningen. Riksorganisationen arbetar aktivt med att påverka beslutsfattare för att de i sin tur skall kunna förbättra och säkerställa en hög kvalitet på den svenska ekonomutbildningen. Riksorganisationen verkar för att vara en resurs för medlemsföreningarnas och -kårernas utbildningsbevakning på lokalt plan genom att skapa forum för kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt att bistå med verktyg. På lokalt plan arbetar studentföreningar och -kårer med att hålla en hög kvalitet för just de utbildningar som finns vid deras lärosäte. Den enskilda individen kan bidra till utbildningsbevakningen genom att bland annat utvärdera avslutade kurser.

Vill du veta mer?

För mer information om S.E.R.O.:s utbildningsbevakning vänligen kontakta vår Utbildningsansvarig via formuläret nedan eller via kontaktuppgifterna på kontaktsidan.

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste