Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Ställningstaganden | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Ställningstaganden

Ställningstaganden

Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisations måldokument i nationella utbildningsfrågor består av långsiktiga ställningstaganden i arbetet att stärka den svenska ekonomutbildningen. De ställningstaganden och frågor som riksorganisationen ska arbetar för bestäms årligen av våra medlemsföreningar och -kårer.

Riksorganisationen har som vision att påverka ekonomutbildningen i Sverige så att alla ekonomstudenter får ett relevant arbete inom ett år efter examen. Riskorganisationens ställningstaganden utgår från att en högkvalitativ ekonomutbildning är en förutsättning för tillväxt och framgång för näringslivet samt för att främja personlig utveckling hos den enskilda ekonomstudenten. Samtidigt är en ekonomutbildningens kvalitet en viktig del av kunskapsutvecklingen i samhället. S.E.R.O. anser att det är av yttersta vikt att en hög kvalitet upprätthålls och att ekonomutbildningen kontinuerligt utvecklas för att möta framtidens krav och förväntningar. Det är därför S.E.R.O. arbetar med utbildningsutveckling.

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste