Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Art director | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Art director

Som Art Director är du huvudansvarig för att upprätthålla och utveckla riksorganisationens grafiska profil. I uppdraget ingår att arbeta med riksorganisationens bildspråk i illustrationer och fotografier samt ansvar för att stärka det visuella varumärket. Du ansvarar för samtliga av riksorganisationens trycksaker i samarbete med Marknadsföringsansvarig.

Kompetens

Som Art Director bör du ha ett öga för grafisk formgivning och en hög nivå av kreativitet. Du bör också ha goda kunskaper inom främst Adobe InDesign. Intresse för fotografi och filmredigering är en fördel.

Styrelsearbetet i övrigt

Som en del av riksorganisationens styrelse förväntas du delta på styrelsemötena som äger rum ungefär var tredje vecka. På styrelsemötena fattas beslut om det kommande arbetet, om projektstödsansökningar och andra frågor som rör riksorganisationen och dess medlemsföreningar och -kårer. Styrelsen är en arbetande styrelse som varvar strategifrågor på lång sikt med den dagliga verksamheten kring budget och den konkreta direkta verksamheten.

Vill du veta mer om posten som Art Director? Kontakta Art Director Moa Olsén på art@sero.nu

Ansökan skickas till rekrytering@sero.nu


Intervju med Jenny Winbom

Jenny Winbom, Art Director 2013

Vad tog du med dig från din tid i S.E.R.O.?

Det som påverkat mig absolut mest är alla möten med studenterna, du bygger upp ett enormt kontaktnät över hela Sverige under ditt år med S.E.R.O.. En annan aspekt är alla erfarenheter du får under resans gång. Du utvecklas som person. Du lär känna dig själv och hur du fungerar i grupp. Du fördjupar dina kunskaper inom ett ämnesområde som kan bli ditt framtida jobb. Du lär dig också mycket om hur Universiteten och Högskolorna fungerar och får chans att påverka utbildningspolitiken i Sverige.

Tror du att ditt engagemang under studietiden kommer hjälpa dig i din karriär?

Jag är fortfarande student men arbetar även som Marknadskoordinator för en butikskedja. Jag vet att mitt engagemang har gett mig så mycket mer praktisk kunskap än studierna någonsin har möjlighet att ge. Jag har redan fått det bevisat för mig att mina kunskaper inom marknadsföring är högt värderade på min nuvarande arbetsplats.

Vad gör du idag?

Jag studerar vidare för att ta masterexamen i Consumer & Business Marketing vid Stockholms Universitet. Utöver studierna jobbar jag även med mitt intresse, nämligen marknadsföring.

Vad är det bästa med att vara engagerad?

Det bästa med att engagera dig är att du växer som människa och knyter starka vänskapsband på vägen.

Vad är det bästa med att vara engagerad? Har du kvar nätverket du fick tack vare din tid i S.E.R.O.?

Många är framförallt vänner idag, men jag har även planer på att starta upp en verksamhet med några från min tid i S.E.R.O.. Att få chansen att träffa likasinnade drivna studenter genom alla konferenser är helt ovärderlig och jag vet att många av dem jag träffat kommer förbli vänner för livet.

Varför sökte du till S.E.R.O.:s styrelse/den post du haft?

Jag sökte till styrelsen för att jag ville fortsätta att utvecklas och lära mig mer. Jag hade tidigare suttit på posten som vice ordförande för min ekonomförening och tyckte det kändes spännande att få vara med i en riksorganisation. Jag ville också få en bra anledning till att lära mig mer om grafisk utformning och marknadsföring. Att kunna testa det jag lärt mig under studierna och hade en dröm om att jobba med. Sen så verkade de ha så otroligt kul i styrelsen också!

Vad är det bästa med den post du haft?

Det bästa med min post är att du får ett ansvarsområde som du personligen får jobba med och ansvara för. Jag ville verkligen lära mig mer om praktiskt arbete inom marknadsföring, vilket jag har fått nytta av i mitt arbete idag. Du får också ett nära band med de markandsföringsansvariga i föreningarna i S.E.R.O., det är alltid roligt att komma i kontakt med likasinnade och därigenom dela med sig av kunskaper och tips.

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste