Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Medlemsbesök | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Medlemsbesök

Medlemsbesök

Styrelsen för Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) besöker årligen samtliga medlemsföreningar och -kårer som ett led i arbetet med att vara en medlemsresurs. Medlemsbesöket skräddarsys efter de behov och önskemål som finns hos medlemsföreningen eller -kåren.

S.E.R.O. genomför gärna medlemsbesök i samband med styrelseöverlämningar eller dyl. för att den tillträdande styrelsen ska få möjlighet att skapa en relation med riksorganisationen och tillräcklig information kring medlemskapet.


Stöd genom medlemsbesök

Medlemsbesök kan ske på grund av att medlemsföreningen eller -kåren önskar hjälp och stöd kring en specifik utmaning. Ofta är dessa utmaningar unika i någon bemärkelse och kräver olika typer av lösningar.

De senaste åren har medlemsbesöken innehållit exempelvis: Workshop kring engagemang, Kurs i Valberedningsarbete, Kriskommunikation, Medlare på möten med tredje part, Kurs i Layout, Workshop kring utbildningsbevakning.
Olika representanter ur S.E.R.O.:s styrelse genomför medlemsbesök beroende på utmaningens karaktär och medlemsföreningen eller -kårens önskemål.


 

Deltagande på arrangemang

Medlemsbesök kan ske i samband med ett särskilt arrangemang där riksorganisationens deltagande främst syftar till att skapa en närmare relation till medlemsföreningen eller -kåren eller för att möjliggöra att goda exempel sprids vidare genom S.E.R.O.:s kommunikationskanaler. Det finns en mängd arrangemang som lämpar sig extra bra för ett medlemsbesök.

S.E.R.O. deltar gärna under introduktioner vid terminsstarten då det ger en unik möjlighet att sprida vikten av engagemang under studietiden samt att öka medvetandet bland nya och gamla studenter om riksorganisationens verksamhet.

S.E.R.O. deltar gärna under jubileumstillställningar av olika slag för att träffa enskilda medlemmar och premiera engagemanget i den specifika medlemsföreningen eller -kåren.

S.E.R.O. deltar gärna på arbetsmarknadsdagar då det ger möjlighet att öka riksorganisationens kompetens kring arbetsmarknadsdagar, ett område där vi arbetar extra hårt för att vara stödjande genom arbetsmarknadsdag.com, och för att möta den enskilda medlemmen och uppmuntra till engagemang under studietiden.


Kontakta oss kring medlemsbesök

Vill du att vi besöker er ekonomförening eller -kår? Kontakta Ordförande på ordf@sero.nu.


Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste