Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 arbetsmarknadsdag.com | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

arbetsmarknadsdag.com

Arbetsmarknadsdagar

Runt om i landet arrangeras det årligen, av studentföreningar och -kårer ett stort antal arbetsmarknadsdagar. Dessa dagar bjuder på ypperliga tillfällen där näringsliv och studenter får tillfälle att träffas och knyta nya kontakter. Arbetsmarknadsdagarna som är spridda runt om i hela landet är av varierande storlek och bredd och erbjuder förutom de klassiska mässdagarna ett stort utbud av föreläsningar, kontaktsamtal, inspiration, mingel och diverse andra arrangemang.

Riksorganisationen arbetar för att stärka kopplingen mellan utbildning och arbetsmarknad. Att skapa plattformar där dessa möts är därför ett av våra främsta mål. Vi har under en längre tid arbetat för att stödja våra medlemsföreningar med arbetet att genomföra dessa dagar. Vi ser detta som ett led att föra akademi och näringsliv närmare varandra och hoppas att samtliga parter ser nyttan med dessa dagar.

Arbetsmarknadsdagar utgör viktiga inkomstkällor för landets studentföreningar och ställer stora krav på arrangörerna. Vi anordnar årligen resursdagar för Projektledare av Arbetsmarknadsdagar för att stötta dem i processen.

arbetsmarknadsdag.com

I riksorganisationens arbete med att skapa plattformar för samverkan mellan akademi och näringsliv ingår det att driva arbetsmarknadsdag.com i samarbete med Civilekonomerna. Sidan ska fungera som en resurs för arrangörer och utställare av arbetsmarknadsdagar och nylanserades med ett nytt koncept hösten 2014, för att göra den till en ännu mer användbar resurs för de som jobbar med arbetsmarknadsdagar.

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste