Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Medlemmar | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Medlemmar

Medlem i S.E.R.O.

Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) är en paraplyorganisation för Sveriges ekonomföreningar och -kårer. Riksorganisationen består i dagsläget av 20 medlemsföreningar och -kårer, läs mer om dem här. För att öka kvaliteten på den svenska ekonomutbildningen fungerar riksorganisationen som en gemensam röst för våra medlemmar. Riksorganisationen arbetar för att öka ekonomstudentens konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Utöver det utbildningspolitiska arbetet är vi i S.E.R.O. en resurs för våra medlemmar. Dels genom ekonomiskt stöd men framför allt genom vår stödjande verksamhet. Riksorganisationens medlemmar bjuds in till att delta på konferenser, resursdagar och seminarier. Detta för att medlemmarna ska få inspireras av varandra och externa föreläsare, utbyta idéer samt stärka sin kompetens.

Du hittar alla våra medlemsföreningar och -kårer här.

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste