Då var det mars!

Hjälp va tiden går fort när man har roligt, nu har vi redan klivit in i mars och det är inte bara i huvudet som jag tänker att det fortfarande är mitten av januari utan kollar man ut genom fönstret förstärks också den misstanken. Väldig tur att jag har min kalender som håller koll på mig, det är när jag tar en titt där som jag inser hur mycket roliga saker jag får göra i min roll som marknadsföringsansvarig i Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation. Det är också med hjälp av den som jag kan skriva den här bloggen, just med tanke på att det händer så mycket roligt så det är svårt att hålla koll på allt!

Februarimånads aktiviteter drog igång direkt efter det att jag gjort mitt förra inlägg. En styrelsehelg nalkades i Stockholm. Det är alltid en fröjd att få träffa övriga styrelsen och fortsätta planera vårt år tillsammans samt aktivt arbeta för att ta oss dit.

När måndagen närmade sig så var det äntligen dags för årets första resursdag, det var då presidiet som fick komma på besök hos Grant Thornton där de fick delta i workshops, nätverka och dela med sig av idéer samt erfarenheter. Det var också en chans för oss i S.E.R.O.-styrelsen att få göra detsamma, jag talar för alla när jag säger hur kul det var att få träffa er som sitter på presidieposter i våra medlemsföreningar!

Men en månad i nätverkandets anda slutade inte där. Bara två veckor efter det var det äntligen dags för Kontaktmannakonferensen 2018(!!) Som i år anordnades uppe i Sundsvall. Det var återigen väldigt kul att träffa de som hade deltagit i resursdagen bara ett dussin dagar tidigare med också resterande styrelsemedlemmar eller engagerade studenter som deltog! Jag fick personligen vara med och hålla i en av utskottsträffarna vilket jag värderar otroligt högt och kommer bära med mig länge. Då jag primärt sysslar med marknadsföring och kommer finnas som bollplank för de med liknande roller på de lokala lärosätena så var det kul att få lära känna er tillsammans med art director Moa.

Jag vill rikta ett stort tack till projektgruppen som gjorde konferensen möjlig. Den var otroligt givande och minst sagt bra organiserad och genomförd , ni ska ha all cred i världen! Men också ett stort tack till huvudsponsorerna Civilekonomerna, SCA och Centrum för forskning om ekonomiska relationer (CER). Vi i S.E.R.O. är så tacksamma för att ni hjälper oss förbättra den svenska ekonomutbildningen.

Vi lämnade konferensen fyllda med massvis av inspiration, idéer och en utbildningsansvarig. Tack till alla er som var där, ta hand om er och om vi inte ses innan dess så syns vi i Karlstad i maj.

Gustav Sporre
Marknadsföringsansvarig S.E.R.O.

 

Bild från resursdagen hos Grant Thornton

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *