Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Ansökningsperioden till styrelsen 2019 är nu öppen! | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Ansökningsperioden till styrelsen 2019 är nu öppen!


I fredags slog vi upp portarna för nominering till styrelsen 2019. Känner du att just DU skulle passa i S.E.R.O.-styrelsen var inte rätt för att skicka in din ansökan. Klicka dig in under fliken verksamhet och sedan vidare till rekrytering.

Vet du någon annan som skulle passa på en post i styrelsen kan du nominera personer till styrelsen. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare från rekryteringssidan in på nominera. Följ där instruktionerna för att nominera en bekant. Att nominera någon är helt anonymt.


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste