En hälsning från projektledarna för SM i Ekonomi 2018


SM i Ekonomi 2018!
För åtta år sedan arrangerades SM i Ekonomi i den soliga staden och nu är det mindre än två månader kvar tills vi återigen får välkomna er till Karlstad Universitet och SM i ekonomi 2018. Vi är tacksamma och hedrade över förtroendet att leda detta projekt tillsammans med vår projektgrupp och det går inte en dag utan att en diskussion kring SM uppstår. Konferenser är något som ligger oss projektledare varmt om hjärtat, vad finns det inte att älska med en helg fullspäckad av nätverkande, kunskapsutbyte och nya bekantskaper? Vi ser framförallt fram emot att få fira det lärosätet som tar hem titeln, svenska mästare i ekonomi 2018!

 

Temat för årets konferens Tradition meets the Future, speglar förnyelse förändring och framtid. Idag lever vi jämsides en explosiv samhällsutveckling och för att kunna hänga med ställs krav på både innovation och nytänkande. De gamla traditionerna lever kvar men tar nya skepnader. Under vår konferens får ni veta allt om hur just ni ska kunna ta en plats i framtiden.

 

Har ni några frågor gällande SM i Ekonomi, tveka inte på att kontakt oss projektledare. Vi är extremt pratglada båda två. Vi ses i maj!

 

Soliga Hälsningar,

 

Malin Karlsson & Mikaela Lind

malin.karlsson@smiekonomi.com     073–7822022
mikaela.lind@smiekonomi.com         076–1963005


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste