Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Ny utbildningsansvarig | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Ny utbildningsansvarig


På helgens extra insatta årsstämma som hölls i samband med årets första fullmäktigemöte i Sundsvall var en av huvudpunkterna att utse en utbildningsansvarig för verksamhetsåret 2018. Förtroendevald att sitta på posten blev Helia Theranchi. Vi i styrelsen för Sveriges Ekonomföreningar Riksorganisation är överlyckliga att Helia är med oss. Vi är övertygade om att hon kommer att göra ett exceptionellt jobb och att vi tillsammans kommer att göra detta till ett riktigt bra år för riksorganisationen och alla våra medlemmar samt samarbetspartners!

Ytterligare ett beslut som fattades under fullmäktigemötet var att megakonferensen 2018 kommer att anordnas i Skövde av föreningarna SköEkon och Safir. Vi ser så fram emot att få besöka denna pärla belägen i Västergötland!


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste