Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Fyllnadsval utbildningsansvarig | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Fyllnadsval utbildningsansvarig


Nytt år betyder som bekant ny styrelse för S.E.R.O. Vi i den nya styrelsen är hur taggade som helst att sätta igång med vårt arbete men än är vår grupp inte komplett, riksorganisationen saknar fortfarande en utbildningsansvarig för verksamhetsåret 2018 och håller därför ett fyllnadsval.
Den egna ansökan är öppen från idag 4/1-2018 fram till den 21/1-2018. Och sker genom att skicka in ditt personliga brev och CV till rekrytering@sero.nu, dit vi också hänvisar med eventuella frågor.

Vet du någon som hade passat som handen i handsken för rollen så kan du nominera en kandidat fram till den 15/1-2018. Nominering sker via vår hemsida www.SERO.nu under fliken ”Verksamhet” där ni kan klicka er vidare till nomineringssidan.

Mvh

S.E.R.O.-styrelsen


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste