Projektledare Nordiska Mästerskapen i Ekonomi


S.E.R.O. söker projektledare!

Vi i styrelsen vill utveckla ett helt nytt arrangemang. Tillsammans med Norge vill starta ett Nordiskt Mästerskap i Ekonomi. Grundtanken är att det ska bli ett påbyggnadsevent för SM i Ekonomi, där Sveriges bästa ekonomer får chansen att tävla i en internationellt tävling om att bli Nordens bästa ekonom.

För att kunna se om detta är möjligt att genomföra behöver vi två stycken projektledare som till en början arbetar med research och förhoppningsvis planering för att göra detta möjligt. Som projektledare kommer du även få möjligheten att arbeta tillsammans med Econa, som är våra kollegor i Norge.

Ansök: Är du engagerad, gillar att ta ansvar eller sugen på att göra något helt nytt. Sök då rollen som projektledare för Nordiska Mästerskapen i Ekonomi. I ansökan ska det finnas med ett personligt brev beskrivet om vem du är och varför just du skulle passa i rollen som projektledare.

Rekommendationer: Känner du någon som du tror skulle kunna ta sig an rollen kan du även skicka in en nominering. Skickar du in en rekommendation vill vi att du kort förklarar varför just den personen du nominerar skulle passa i rollen.

Rekommendationer skickar du in till ordf@sero.nu senast den 22/8
Ansökan skickar du in till ordf@sero.nu senast den 28/8

Mer information om Nordiska Mästerskapen i Ekonomi hittar du på www.sero.nu

Mvh

S.E.R.O.-styrelsen


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste