Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Nordiska mästerskapen i ekonomi | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Nordiska mästerskapen i ekonomi


En tävling i ekonomi över landsgränserna

Tanken med Nordiska Mästerskapen i Ekonomi är att skapa ett arrangemang där ekonomer ska kunna få möjligheten att tävla och testa sina ekonomiska kunskaper på ett mer internationellt plan. Nordiska Mästerskapen i Ekonomi ska vara ett påbyggnadsevent till Svenska Mästerskapen i Ekonomi där de lag med bäst resultat i Sverige får chansen att tävla mot andra ekonomer runt om i norden. För övrigt är tankarna kring arrangemanget i nuläget på en ganska grundlig nivå och detta för att vi inte vill sätta igång med en för stor planering innan vi har projektledare och ansvariga från Sverige och Norge. Eftersom att det är ett helt nytt arrangemang måste vi först säkerställa att det är möjligt att genomföra och då behöver vi engagerade själar som säkerställer detta.

Som det ser ut just nu har vi Norge helt klara på projektet men vi kan dessvärre inte uttala oss om hur det ser ut från våra andra grannar. Därför kommer eventet till en början att arrangeras tillsammans med våra norska kollegor på Econa. Econa är ett fackförbund och en branschorganisation för MBA-studenter och studenter med en masterexamen i företagsekonomi. Econa har för tillfället över 21.000 medlemmar. Den förenklade förklaringen är att dem är som Civilekonomerna och S.E.R.O. tillsammans.

Mer information om hur, när och exakt hur många som kommer att närvara under arrangemanget kommer att uppdateras. Så fort våra projektledarposter är tillsatta kommer vi att kunna starta med research och tilltänkt planering för arrangemanget.

Vid ytterligare frågor kring Nordiska Mästerskapen i Ekonomi ber vi dig vända dig till Mattias Åberg på ordf@sero.nu eller 073-6440829.


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste