Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 En hälsning från Kalmar | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

En hälsning från Kalmar


Hej alla fantastiska ekonomer! Nu har det gått två veckor sedan ni var här hos oss i Kalmar, och vi saknar er så det knakar! Att ha arbetat med detta under så lång tid och kämpat varje dag gav oss verkligen all belöning när ni kom hit. Det har varit en helt galen resa och ni gjorde allt jobb värt det! Vi hoppas att även ni fick ut motivationen och inspirationen till att göra året till det absolut bästa både för er själva och er förening. Glöm inte att våga lita på magkänslan och göra det som du aldrig trodde att du skulle våga. För det går, om du vill. Vi i projektgruppen vill återigen tacka er så otroligt mycket för att ni gjorde helgen helt fantastisk! vi önskar all lycka till, till projektgruppen inför SM i ekonomi, och hoppas att vi alla ses mycket snart igen! Simma lugnt sålänge / Isabell och Anna, projektledare kontaktmannakonferensen


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste