Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/e/3/sero.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfLog.php on line 381 Arbetsmarknadsdag.com | Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation

Arbetsmarknadsdag.com


Arbetsmarknadsdag.com är en plattform för arrangörer av arbetsmarknadsdagar som fungerar som ett hjälpmedel genom hela planeringen och genomförandet. Webbplatsen samlar tips och idéer, inspiration, matnyttiga mallar och länkar för att underlätta genomförandet av arbetsmarknadsdagar. Webbplatsen är även en mötesplats för arrangörer av arbetsmarknadsdagar och företag. Ett kalendarium finns på webbplatsen som ger en överblick över arbetsmarknadsdagar i Sverige. Genom den funktionen finns även möjlighet för företag att kontakta arrangörer för att få ställa ut. Ni har väl inte glömt att anmäla er arbetsmarknadsdag för att få den publicerad på webbplatsen?


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste