S.E.R.O. söker projektledare till arbetsmarknadsdag.com


Är du kreativ, har grundläggande kunskaper i WordPress och brinner för arbetsmarknadsdagar och näringsliv? Då vill vi att du söker till projektledare för arbetsmarknadsdag.com.

Arbetsmarknadsdag.com är en plattform för arrangörer av arbetsmarknadsdagar som fungerar som ett hjälpmedel genom hela planeringen och genomförandet. Webbplatsen samlar tips och idéer, inspiration, matnyttiga mallar och länkar för att underlätta genomförandet av arbetsmarknadsdagar.

Uppdraget sträcker sig från 1 mars till 31 maj 2017. Dina primära uppgifter blir att uppdatera hemsidan med ny information, utveckla konceptet med egna idéer samt att förbättra det befintliga arbetet. Du kommer att arbeta självständigt där du lägger upp ditt arbete tillsammans med näringslivsansvariga i S.E.R.O.:s styrelse. Detta är en unik möjlighet för dig att ta dig an en spännande utmaning, få en extra merit till ditt CV och utöka ditt kontaktnät. Som tack för din nedlagda tid på projektet kommer du att få åka med på SM-konferensen i Luleå tillsammans med S.E.R.O.

Skicka in ditt CV samt en motivering till varför du vill ha uppdraget till naring@sero.nu senast den 24 februari. Intervjuer sker löpande. Berätta lite om dig själv och besvara följande frågor i motiveringen: Varför vill du driva detta projekt? Vad kan du bidra med? Har du några nya idéer till hemsidan?

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor angående projektet.


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste