Hälsning från Styrelsen 2017


styrelsen2017

Från vänster: Lovisa Hedmo, William Friman, Anastasia Jonsson, Isabella Adolfsson, Anna Ekenberg, Mattias Åberg, Jane Nygren och Kristina Nordin

 

Snart är det dags! Med en massa energi och ideér känner vi oss mer än redo till att träda in i S.E.R.O.:s styrelse för 2017 års verksamhetsår. Vi ser verkligen fram emot året och  hoppas att alla medlemmar också gör det!

Vi är oerhört hedrade över det enorma förtroende som vi i S.E.R.O.:s styrelse 2017 har fått. Ser SÅ mycket fram emot möjligheter och utmaningar inför kommande verksamhetsår, att få jobba tillsammans med er alla och se vad vi tillsammans kan åstadkomma! Vi är taggade till tusen på att planera roliga och inspirerande konferenser, resursdagar och aktiviteter för och med er medlemmar. Vi ser mycket fram emot att få träffa er alla och hoppas på att få kontakt med så många som möjligt av er. Tveka inte att höra av er till någon i S.E.R.O.-styrelsen så fort ni har någon fråga eller bara behöver ett bollplank. Vi finns här för er! Inga frågor är dumma frågor, och vi hoppas att vi kommer kunna få svara på många!

Det kommer bli ett superår!

 

Vänliga hälsningar från S.E.R.O.:s styrelse 2017,

Ordförande – Mattias Åberg
Vice ordförande – Anna Ekenberg
Ekonomiansvarig – Anastasia Jonsson
Näringslivsansvarig – Isabella Adolfsson
Näringslivsansvarig – Jane Nygren
Marknadsföringsansvarig – Lovisa Hedmo
Art director – Kristina Nordin
Utbildningsansvarig – William Friman


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste