Inte långt kvar nu – Kontaktmannakonferensen 2017


15782487_10154006136550723_182631287_n

Snart är det äntligen dags för Kontaktmannakonferensen 2017.

Är det den första konferensen du åker på eller har du varit med innan? Oavsett så kommer vi och Kalmar bjuda på något alldeles extra! Vi i projektgruppen tillsammans med S.E.R.O. och våra huvudsponsorer längtar till den 16-19 februari då vi äntligen kommer att hälsa er välkomna till oss här i Kalmar. Med temat “Ro framgång i hamn” kommer vi att bjuda på dagar fyllda av roliga aktiviteter, inspirerande träffar, nya intryck och låta era tankar sprudla.

Sedan SM i ekonomi konferensen 2016 har projektet varit i full gång och nu börjar konferensen och det slutgiltiga resultatet lida mot sitt slut. Konferensen kommer bjuda på både framgångsrika föreläsare men också ge er möjligheten att nätverka och byta idéer både föreningar emellan men också med företagen som kommer att vara på plats. Under sittningarna kommer ni få känna på hur det känns att vara med om det där “lilla extra” som gör kvällen lite bättre än vad man väntar sig. Inte minst på lördagen som ni kommer att spendera på Kalmars finaste plats nämligen vårt otroligt vackra slott.

Vi som projektledare för konferensen vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till vår projektgrupp redan nu. Ni har gjort och fortsätter hela tiden att leverera och göra detta evenemang möjligt för oss och alla andra. Ni har kommit med galna idéer, spridit glädje och hela tiden brunnit för att göra detta projekt så bra som ni bara kan.  Vi vill även tacka våra huvudsponsorer och S.E.R.O. som hjälp oss under den här fantastiska tiden. Utan ert förtroende och hjälp hade vi inte kunnat komma så långt som vi gjort idag.

Eftersom det precis varit jultider och vi alla alldeles strax ska fira in det nya året, tyckte vi att det vore perfekt att runda av med ett litet rim så att ni redan nu får veta lite om vad vi gör.

 

Jonna har fixat och trixat med alla våra pengar,
dragit i alla posters olika budgetsträngar.

Trots att Elin och Gustav inte av Jonna fick mycket,
har dom galant klarat av att skriva och piffa på varje stycke.

Krigarna Marcus och Erika kämpar varje dag flitigt på,
men sponsorer är inte alls lätta att varken nå eller få.

Elina planer för funktionärerna smider,
och jäklar vilken energi hon under tiden till oss andra sprider.

Många föreläsare vill prata och därför de själv sig in säljer,
men bara de bästa Hanna till er väljer.

Katrin och Alexandra har lyckats galant båda två,
dom har följt vårt vattentema- allting har nämligen flutit på.

Efter 6 månaders slit efter boende som var ett viktigt krav,
kan Gabriella äntligen få slappna av.

Sist men inte minst så har vi Isabell och Annas roll,
dom gör väl inte mycket mer än att vara glada och försöker hålla koll.

Vi alla i PG hoppas att tiden till Kontaktmanna riktigt fort går,
och att ni så länge får ett helt fantastiskt nytt år!

 

Vänliga hälsningar,

Isabell Szabo och Anna Blücher, Projektledare Kontaktmannakonferensen 2017


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste