S.E.R.O.:s förtjänstemedaljer 2016


Megakonferensen är den konferens där S.E.R.O. belönar de som varit synnerligt engagerade och framträdande under året och dessförinnan, främst genom att S.E.R.O.:s förtjänstmedaljer delas ut. Megakonferensen i Halmstad var inget undantag, för att följa denna årliga tradition delades fyra priser ut under lördagens bankett. Nedan kan ni läsa vilka priser som delades ut samt dess motiveringar och pristagare.

 

Årets eldsjäl – Fredrik Beskow

Årets eldsjäl tilldelas en person som är en sann glädjespridare. Hans sprudlande energi smittar lätt av sig till andra och han håller aldrig sitt leende för sig själv. Denna person har visat ett stort engagemang under såväl S.E.R.O.-konferenser som på sitt lärosäte. Personen tar alla tillfällen i akt att skapa nya kontakter och utvidga sitt nätverk, samt visat att han verkligen brinner för att göra både sin och andras studietid till något alldeles särskilt. Hans driv är något att beundra vilket återspeglas i hans vilja att driva utbildningsfrågor framåt.

Vi är stolta att presentera Årets Eldsjäl 2016, Fredrik Beskow från KarlEkon.

img_1532

 

Årets uppstickare – Visekon

Årets uppstickare tilldelas en förening som höjt sig till en helt ny nivå under året. På en kort tid har föreningen gått från vilande till att efter en nystart och gediget arbete från en grupp eldsjälar vara en del av S.E.R.O.:s sammanhang. Föreningen har lyst med sin närvaro men även i sin frånvaro har de deltagit genom hälsningar och kontakt med oss i S.E.R.O.. De visar att storlek inte är lika med engagemang och gemenskap. Vi är säkra på att vi kommer få se mer av den här föreningen i framtiden.

Vi är stolta att presentera att priset Årets uppstickare 2016 går till Visekon.

img_1538

 

Årets prestation – Malin Carlsson

Årets prestation tilldelas en person som verkligen visat hur långt man kan nå genom vilja och engagemang. Under årets gång har denna person haft mer än en boll i luften och genom kreativt tänkande skött sina åtaganden på ett exemplariskt sätt. Hon har spelat en stor roll för sin lokala förening där hon helhjärtat tagit sig an sin post, vilken hon utvecklat och skött med bravur. Tack vare hennes insats i projektgruppen till en av S.E.R.O.:s konferenser blev det möjligt att utveckla denna till nya höjder.

Vi i S.E.R.O. är stolta att presentera att Årets prestation 2016 går till Malin Carlsson från Gavlecon.

img_1594

 

Årets förening – Kalmar ESS

Årets förening tilldelas en förening som är sanna S.E.R.O.-ambassadörer. De arbetar ständigt för att skapa en så givande studietid för sina medlemmar som möjligt. Trots tradition räds inte föreningen att pröva nya idéer. De har ett proffsigt bemötande i sin kontakt med externa parter och deltar fokuserat och aktivt i S.E.R.O.-sammanhang.

Föreningen slutar inte att förvåna med högt deltagande spritt över många bra evenemang med tydlig anknytning till studentnytta. De har under året varit en inspirationskälla till andra S.E.R.O.-föreningar vilket tydligt visat sig då deras projekt spridit sig vidare till andra lärosäten.

Föreningen har gått från klarhet till klarhet och vi är stolta att presentera KalmarESS som årets förening 2016.

img_1620

 

 


Tillbaka

Facebook

© Copyright 2018 | Skapad av Uanet webbyrå & Cut, Copy & Paste